مدیر كل استاندارد استان همدان؛

کارگاه های طلاسازی همدان به یک چهارم کاهش پیدا کرد

کارگاه های طلاسازی همدان به یک چهارم کاهش پیدا کرد

به گزارش شاپ همدان مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته شاهد سیر نزولی تعداد کارگاه های طلاساز دارای کد استاندارد در استان بوده ایم، اظهار داشت: تعداد کارگاه های طلاسازی با کد استاندارد در همدان از ۴۰ کارگاه فعال به ۱۰ کارگاه رسیده و یکی از علل این مورد مشکلات اقتصادی می باشد.


محمد مددی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا، ضمن اشاره به این که استاندارد موضوعی فراگیر است و یکی از الزامات توسعه در هر کشور استاندارسازی است، اضافه کرد: یکی از متغیرهایی که همه مباحث را تحت الشعاع قرار می دهد کیفیت و استاندارد است و کیفیت زمانی حاصل می شود که پشت آن فرآیندهای مدون ملی و بین المللی باشد.
وی با اشاره به اینکه مباحث کیفیت و کیفیت آفرینی به عزم عمومی نیاز دارد و اگر انسجام ملی برای این امر فراهم گردد سرعت رسیدن به تعالی فراهم می شود، افزود: رویکرد فعلی و مباحثی مانند توسعه صادرات غیرنفتی، کیفیت و رضایتمندی مشتری که در دستور کار دولت قرار دارد این مورد را شتاب می دهد تا سایر دستگاه ها بیشتر از گذشته به این گونه مباحث بپردازند.
مددی ضمن اشاره به این که استاندارد نوعا برندینگ است، بیان نمود: تولیدکنندگان در سطوح مختلف در ابتدای کار به مبحث استاندارد علاقمندی نشان می دهند اما دوام آن به عهده یک بخش نیست ازاین رو بحث استاندارد و استاندارسازی حاصل یک کار تیمی است که با مشارکت ۴ عضو دولت، تولید کننده و صنعت گر، مصرف کننده و دانشگاه شکل می گیرد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بخش تولید گرفتاری ها و پیچیدگی های خاص خویش را دارد، خاطرنشان کرد: دولت علاقمند است تولید داخلی را بیشتر از گذشته مورد حمایت قرار دهد باآنکه تحریم ها هم تاثیرات خویش را در برآیند کارها دارد و موانعی برای حوزه تولید بوجود آورده است.
مددی ضمن اشاره به این که سنگ های قیمتی جز کالاهای مشمول استاندارد نیست و تنها یک یا دو پارچه در کشور مشمول استاندار الزامی می شود، خاطرنشان کرد: استان همدان در زمینه سفال ظرفیت های فراوانی دارد ازاین رو یکی از اولویت های ما تدوین استاندارد ملی سفال است و در این حوزه، لعاب سفال هایی که در ارتباط با مواد غذایی هستند باید خصوصیت های لازم را داشته باشد.
وی افزود: هم اکنون فلزات سنگین در کالاهای صادراتی سفال تست می شوند و باید مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی باشد اما با این وجود باید بیشتر در این حوزه کار نماییم.
مددی درباره کیفیت آرد هم اظهار نمود: آرد جز کالاهای مشمول استاندارد الزامی است و در استان هفت واحد فعال آرد سازی وجود دارد که برای تولیدات خود، دارای پروانه تولید نشان استاندارد هستند اما در نهایت آردی که تبدیل به نان می شود چارچوب خاصی دارد.
مدیر کل استاندارد استان همدان ضمن اشاره به این که آرد هم طبقه بندی خاص خویش را دارد، اضافه کرد: بی کیفیتی نان باکیفیت گندم و آرد رابطه مستقیم دارد و در کشور ما تنها استانهای شمالی و جنوبی گندم باکیفیت و پروتئین بالا تولید می کنند و این مورد به اقلیم و شرایط جغرافیای بستگی دارد، علاوه بر این افزودنی های نامتعارف در کیفیت نان تأثیر مستقیم دارد ازاین رو صنعت آرد در کشور و استان وضعیت قابل قبولی دارد اما فرآوری مشکلات خاص خویش را دارد.




منبع:

1400/09/03
14:08:42
5.0 / 5
1250
تگهای خبر: استاندارد , برند , تولید , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
شاپ SHAAP