استفاده از چسب نانویی در پروژه سالن اجلاس بین المللی اصفهان و مرقد مطهر امام (ره)
شاپ: بعد از استفاده موفقیت آمیز از چسب نانویی یکی از شرکت های فناور در پروژه هایی نظیر مرقد مطهر حضرت امام (ره)، از آن در ساخت سالن اجلاس بین المللی اصفهان استفاده شد.
به گزارش ایسنا، مگا استون چسب نانویی مخصوص اتصال سنگ به بتن و سنگ به فلز و همین طور سنگ به سنگ است که با رعایت الزامات استاندارد ASTM C۸۸۱ موفق به دریافت تأییدیه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز شده است.
مهندس طوسی، مسوول پروژه های مگا استون این شرکت فناور با اعلان اینکه از این چسب در ۱۳۰۰ متر مربع از فضای جایگاه، سالن VIP، بدنه و راه پله های سالن اجلاس بین المللی اصفهان استفاده شد، اظهار داشت: مسئولان این پروژه با یکی از نمایندگی های شرکت تماس گرفت و نسبت به استفاده از این چسب ابراز تمایل کردند و ما نیز نمونه اولیه برای این پروژه ارائه کردیم تا عملکرد آن توسط مسئولان پروژه ارزیابی شود.
وی افزود: بعد از انجام تست های مختلف، این چسب مورد تایید برای اجرا قرار گرفت. البته بازدیدهایی نیز از پروژه های پیشین اجرا شده با این چسب در مرقد مطهر امام راحل انجام شد. در نهایت قرارداد جهت استفاده از این چسب با مسئولان پروژه منعقد شد و در مدت زمان سه هفته به امضا رسید.
طوسی، مقاومت حرارتی بالا، وزن مخصوص پایین، چسبندگی مناسب، ممانعت از گسترش آتش، مقاومت در مقابل شوک حرارتی، مقاومت در مقابل سایش و خوردگی، قابلیت اجرا در سازه های فلزی و بتنی و فقدان ایجاد دود و گازهای سمی، سهولت اجرا، سرعت عمل، توانایی تحمل فشار بالا، قدرت کشش قابل توجه و دوام بالا را همچون مزیت های این چسب نانویی دانست.
وی افزود: این محصول در خیلی از هتل های کشور و همین طور در سازه های بزرگی نظیر مسجد جمکران و مصلای تهران استفاده شده است.
این محقق افزود: در این چسب از مواد معدنی استفاده شده که هم خانواده سنگ هستند در نتیجه این چسب فاسد شدنی نیست و برای طولانی مدت ماندگاری دارد. هم اکنون سه کشور آمریکا، انگلستان و استرالیا تولیدکننده این نوع چسب هستند که ایران بعنوان چهارمین تولیدکننده این نوع چسب مبادرت به تولید و عرضه صنعتی آن کرده است.
به نقل از ستاد نانو، طوسی با اعلان اینکه از سال ۱۳۸۹ تولید این چسب شروع شده و سالانه نزدیک به ۱۰۰ هزار مترمربع از این چسب استفاده می شود، اشاره کرد: پیمانکاران مختلفی در کشورهای همسایه نظیر عراق، ترکیه و قطر از این چسب ها خریداری و اجرا کرده اند.
سرعت چسبیدن این چسب نسبت به مواد رایج در صنعت ساختمان سه برابر بیشتر بوده و میزان مصرف آن نیز کمتر است. بدین جهت این محصول جذابیت زیادی در صنعت ساختمان دارد. همین طور ضریب ایمنی این چسب نسبت به ملات ماسه و سیمان بیشتر است. از خاصیت های مثبت این چسب نانویی در نمای ساختمان این است که نیاز به پیچ و رول پلاک در نمای ساختمان نیست.
منبع: shaap.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب