صنعت هوایی ۸۴ میلیارد دلار از كرونا ضرر كرد!
به گزارش شاپ سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا اخیرا برآورد و اعلام نموده است كه پاندمی ویروس كرونا در صنعت هوانوردی جهان ۸۴ میلیارد دلار ضرر و زیان وارد كرده است.
به گزارش شاپ به نقل از ایسنا، بر مبنای تازه ترین گزارشی که از جانب کارشناسان فعال در سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا انتشار یافته است، شیوع گسترده و پاندمی ویروس کرونا تا آخر سال جاری میلادی ۸۴ میلیارد دلار بر صنعت هوایی جهان آسیب و ضرر و زیان وارد کرده است.
بر طبق این گزارش که در وب سایت simpleflying هم آمده است، تمامی مناطق و کشورهای مختلف جهان به شکلی تحت تأثیر و تبعات منفی پاندمی بیماری کووید ۱۹ قرار گرفته اند و حدودا می توان اظهار داشت که هیچ کشوری از این تاثیرات منفی در امان نمانده است.
سازمان یاتا همینطور در تازه ترین پیشبینی های خود برآورد و اعلام نموده است که حجم ترافیک هوایی و درآمدزایی ایرلاین های مختلف حتی در سال آینده یعنی ۲۰۲۱ میلادی هم به میزان قبلی خود در سال ۲۰۱۹ باز نخواهد گشت.
در بخش چشم انداز مالی این گزارش یاتا همینطور مدعی شده است: سال ۲۰۲۰ میلادی بدترین سال در تاریخ صنعت هوایی جهان به شمار خواهد رفت.
در جای دیگر این چشم انداز مالی ذکر شده است که حدوداً ۲.۲ میلیارد مسافر تا آخر سال جاری میلادی به مقاصد مختلف جهان جابجا شده و سفر خواهند کرد و این بدان معناست که شرکت های هواپیمایی به صورت متوسط به ازای هر یک نفر مسافر ۳۷.۵۴ دلار ضرر خواهند کرد.
این بدان معناست که میانگین زیان دهی ایرلاین ها در هر روز برای باقی سالجاری میلادی حدود ۲۳ میلیون دلار و برای کل سال هم ۸۴.۳ میلیارد دلار خواهد بود.
در ماه آوریل میزان تقاضای مسافران برای سفرهای هوایی نسبت به مدت مشابه سال قبل میلادی ۹۵ درصد کاهش یافته بود.
یاتا همینطور در ادامه این گزارش پیشبینی کرده است که حجم ترافیک هوایی در سال ۲۰۲۰ میلادی در بهترین حالت ممکن به ۵۵ درصد از ظرفیت خود پارسال خواهد رسید.
همزمان با شیوع گسترده و شیوع کرونا در کشورهای مختلف جهان خیلی از ایرلاین ها به منظور پیشگیری از انتشار بیشترین ویروس و همینطور حفظ سلامت و بهداشت جامعه، پروازهای خویش را به مناطق گسترده ای از جهان که الان با کرونا به شدت درگیرند، تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده اند. همین لغو پروازها سبب شده که شرکت های هواپیمایی ضرر و زیان های مالی گسترده ای را متحمل شوند و خیلی از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آنها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. خیلی از هواپیماها هم الان در فرودگاه های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.
همه این مسائل سبب شده که خیلی از کارشناسان و تحلیل گران فعال در حوزه هوانوردی، صدمات وارده از جانب شیوع کرونا بر صنعت هوانوردی و گردشگری را به حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج های دوقلوی ایالات متحده آمریکا تشبیه کنند که البته به عقیده آنها صدمه های این ویروس خطرناک به مراتب بسیار بیشتر و گسترده تر خواهد بود بگونه ای که انتظار می رود انتشار کرونا در جهان عنوان بزرگترین کابوس برای ایرلاین ها را به خود اختصاص دهد.
پیش تر کارشناسان سازمان هوانوردی بین المللی غیرنظامی ایکائو (ICAO) هم با انتشار گزارشی مفصل در مورد ضرر و زیان های مالی گسترده شرکت های هواپیمایی در سرتاسر جهان تحت تأثیر شروع ویروس کرونا به شدت ابراز نگرانی کرده بودند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب