مکزیک برای کاهش وابستگی به گاز آمریکا دست به کار شد

مکزیک برای کاهش وابستگی به گاز آمریکا دست به کار شد

به گزارش شاپ، مکزیک در بحبوحه تنش تجاری و مساله تعرفه ها، سرگرم بررسی توسعه فرکینگ داخلی برای کاهش وابستگی بالا به واردات گاز طبیعی از آمریکا است.



به گزارش شاپ به نقل از ایسنا، طی دهه گذشته، واردات گاز طبیعی مکزیک از آمریکا از راه خطوط لوله، به لطف خطوط لوله جدید ساخته شده میان دو کشور همسایه، افزایش پیدا کرده است.

گاز، منبع اصلی تولید برق در مکزیک است و در ۶۰ درصد کل تولید برق سهم دارد. بر مبنای داده های دولت مکزیک، بیشتر از ۷۰ درصد گاز مصرفی، از آمریکا وارد می شود.

موسسه اعتبارسنجی فیچ در فوریه اعلام نمود وابستگی مکزیک به واردات گاز آمریکا از خط لوله، افزایش بیشتری می یابد، چونکه اتصالات خط لوله ای گسترش خواهد یافت، اما تولید مکزیک کاسته می شود. پیش از این که آمریکا، تعرفه های گمرکی را در مارس بر مکزیک و کانادا اعمال نماید، این آژانس اعتبارسنجی اعلام نموده بود واردات گاز آمریکا، یک منبع مطمئن و مقرون به صرفه انرژی برای مکزیک فراهم می آورد، اما این کشور را در معرض نوسانات نرخ ارز و اختلالات عرضه در بحبوحه افزایش ابهامات در مورد روابط تجاری دوجانبه قرار می دهد.

مدیران آگاه به روزنامه فایننشیال تایمز گفته اند برای کاهش اتکای مکزیک به رئیس جمهور غیرقابل پیشبینی آمریکا، دولت مکزیک درحال گفتگو با بخش خصوصی برای توسعه تولید بسیار محدود گاز شیل است. این منابع آگاه گفتند: مذاکرات با شرکتهای خصوصی در مراحل اولیه بوده و امکان دارد منجر به تغییر سیاست یا قرارداد نشود.

حزب چپ کلودیا شینبائوم، رئیس جمهور مکزیک، سال هاست که با گسترش فراکینگ مخالفت کرده، اما سیاست تجاری آمریکا امکان دارد این حزب را به بازبینی در توسعه توسعه گاز شیل سوق دهد.

انریکه پنیا نیتو، رئیس جمهور وقت مکزیک، در اواخر دهه ۲۰۱۰، به دنبال گشایش حوضه های شیل، همچون حوضه بورگوس در شمال شرقی مکزیک، برای اکتشاف و توسعه گاز طبیعی توسط شرکتهای خصوصی بود. با این وجود، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، جانشین پنیا نیتو، قراردادها را لغو نمود.

حالا، شینبائوم، رئیس جمهور فعلی مکزیک، در واکنش به سیاستهای تجاری دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکابه دنبال تقویت استقلال انرژی و امنیت عرضه مکزیک است.

براساس گزارش اویل پرایس، داده های دولت آمریکا نشان داده است مکزیک حدود ۵۴۵ تریلیون فوت مکعب منابع گاز شیل دارد که از نظر فنی قابل بازیافت است و ششمین ذخایر بزرگ در جهان به حساب می آید.




منبع:

1404/01/20
10:01:20
5.0 / 5
58
تگهای خبر: ارز , انرژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
لینک دوستان شاپ
شاپ SHAAP