چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

به گزارش شاپ، در ادامه، تیم دندانپزشکا تصمیم دارد به بررسی این مورد بپردازد که چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟ در ادامه همراه ما باشید.



به گزارش شاپ به نقل از مهر، دندان ها تاثیر شگرفی بر زیبایی و سلامت افراد دارند. زمانیکه به علل گوناگونی یک یا چندین دندان از دست رود، لازم است برای جایگزینی آن فوراً اقدام گردد. در صورتیکه جای خالی در ارتباط با دندان ها قدامی باشد، اساسا بیش تر سبب رنجش خواهد شد. ایملنت یا کاشت دندان راهی برای جبران دندان های از دست رفته می باشد. اما آیا این روش بدون محدودیت است؟ در این مقاله، تیم دندانپزشکا تصمیم دارد به بررسی این مورد بپردازد که چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟ در ادامه همراه ما باشید.
ایمپلنت دندان چیست؟ به علل مختلفی امکان دارد دندان ها گرفتار صدمه شده و در نهایت از دست بروند. در گذشته تنها راهی که برای جایگزینی وجود داشت، پروتز دندان یا همان دندان مصنوعی بود. اما با پیشرفت علم پزشکی، چاره ای تقریبا دائمی برای این مورد در نظر گرفته شد. امروزه دندانپزشکان بسیاری مثل دکتر ایمپلنت در تهران، حوزه فعالیت خویش را با تحصیل در مقطع تخصص به این مورد اختصاص داده اند. ایمپلنت دندان، یک روش جایگزینی دندان های از دست رفته است که با استفاده از یک ساختار فلزی، مثل تیتانیوم، درون استخوان فک قرار می گیرد. پس از این که دکتر ایمپلنت در اصفهان استخوان را به صورت کامل به ایمپلنت متصل کرد، سپس یک پروتز دندان مانند تاج دندان به آن متصل می کند. ایمپلنت دندان بعنوان یک چاره دائمی برای جایگزینی دندان های از دست رفته، مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتیکه برای کاشت دندان به دنبال یک متخصص در کرج هستید، مقاله دکتر ایمپلنت در کرج می تواند فهرستی از دندانپزشکان این حوزه را به شما معرفی نماید. چه کسانی کاندید مناسبی برای ایمپلنت دندان نیستند؟ علل بسیاری وجود دارد که مانع انجام ایمپلنت می گردد. دندانپزشک مربوطه با بررسی سوابق پزشکی فرد و همینطور انجام آزمایشات و عکسبرداری از فک و دهان به بررسی این مورد می پردازد که آیا بیمار مورد نظر کاندید مناسبی برای ایمپلنت است یا خیر. بعضی از افراد هستند که نمی توانند پذیرای کاشت دندان باشند که این افراد عبارتند از: کسانی که در فک خود استخوان کافی ندارند و یا بخشی از آن به علت وجود بیماری و یا به علت مختلف تحلیل رفته است. کسانی که از بیماری خاصی رنج می برند و این بیماری دهان و دندان آنها را درگیر کرده است و داروهای استفاده شده، ترمیم استخوان تراشیده شده را ناممکن می کند. کسانی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن مثل استروئیدها را مصرف می کنند. در صورتیکه در شش ماه گذشته گرفتار سکته قلبی شده باشند و یا اینکه بیماری دیابت داشته باشند که ترمیم زخم به جا مانده از ایمپلنت را با مشکل مواجه می کند. آن دسته از افرادی که گرفتار پوکی استخوان، سرطان استخوان و یا بیماری لوسمی هستند هم امکان دریافت ایمپلنت را نخواهند داشت. خانم های آبستن هم امکان انجام ایمپلنت را ندارند و بهتر است درمان و اقدامات دندانپزشکی را به بعد موکول کنند. همینطور برای انجام ایمپلنت محدودیت سنی وجود دارد و پیش از ۱۸ سال به علت کامل نشدن فرایند رشد و تکمیل استخوان ها، انجام ایمپلنت ممکن نیست.
مراحل انجام کاشت دندان ایمپلنت دندان طی چندین مرحله انجام می گیرد و دندانپزشک تمامی این مراحل را به دقت و با وسواس خاصی انجام می دهد. مراحل انجام آن عبارتند از: مشاوره با پزشک: در نخستین مرحله، پزشک با بیمار مشاوره می کند و به او توضیح می دهد که چگونه ایمپلنت دندان صورت می گیرد و چه نوع فرایند هایی برای جایگزینی دندان استفاده می شود. عکسبرداری: بعد از مشاوره، عکسبرداری از فک و دهان بیمار صورت می گیرد تا پزشک بتواند بهترین روش جایگزینی دندان را برای بیمار تعیین کند. جراحی: در این مرحله، پزشک یک ساختار فلزی را درون استخوان فک بیمار قرار می دهد. این ساختار معمولا از تیتانیوم ساخته شده است و به صورت کامل به استخوان متصل می شود. دوره بهبودی: بعد از جراحی، باید صبر کرد تا استخوان به صورت کامل به ایمپلنت متصل شود. این فرآیند معمولا چند ماه طول می کشد. قرار دادن پروتز دندان: بعد از بهبودی، یک پروتز دندان مانند تاج دندان به ایمپلنت متصل می شود. این پروتز دندان با دندان های طبیعی بسیار شبیه به هم است و بیمار می تواند با آن به صورت طبیعی خوردن، صحبت کردن و لبخند زدن را انجام دهد. مراقبت های پس از کاشت دندان بعد از انجام ایمپلنت دندان، بیمار باید مراقبت های خاصی را انجام دهد تا بهبودی سریع تری را تجربه کند و احتمال عفونت و مشکلات دیگر را کم کند. مراقبت های پس از ایمپلنت شامل موارد زیر است: مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک به دقت و به موقع. استفاده از یخ برای کاهش تورم و درد در منطقه جراحی. مصرف غذاهای نرم و آبدار در ایام اول بعد از جراحی. مراقبت های بهداشتی و تمیز کردن منطقه جراحی با دقت و استفاده از ضدعفونی کننده های تجویز شده توسط پزشک. اجتناب از فشار و ضربه به منطقه جراحی. تحت نظر بودن و اطلاع رسانی به پزشک در صورت بروز هرگونه علایم نامطلوب مانند درد شدید، خونریزی و عفونت. عوارض انجام ایمپلنت دندان هر گونه جراحی دارای ریسک های خود است و ایمپلنت دندان هم از این قاعده مستثنی نیست. بعضی از عوارض ممکن بعد از انجام ایمپلنت دندان عبارتند از: امکان بروز تورم و درد و یا خونریزی و عفونت در منطقه جراحی شده دندان تخریب ایمپلنت دندان به علت ناموفق بودن عملکرد بدن در پذیرش آن، در بعضی موارد استخوان فک پذیرای ایمپلنت نیست. تغییر رنگ و شکل لثه های اطراف ایمپلنت دندان، در بعضی موارد فشار ایمپلنت وارده سبب عفونت لثه و یا تغییر رنگ در نواحی اطراف می گردد. بروز صدمات به عصب های دهان و فک که در صورت عدم رسیدگی بموقع منجر به صدمه های جدی می گردد. شکستگی لثه ها در منطقه جراحی و تحلیل رفتن بافت لثه نفوذ غذا و باکتری ها به داخل منطقه جراحی که در صورت رعایت نکردن بهداشت و مراقبت های لازم سبب عفونت می گردد. کلام آخر ایمپلنت راهی برای جبران دندان های از دست رفته است. علیرغم این که کاشت دندان روشی مطمئن و ایده آل است، اما امکان دارد همه افراد کاندید مناسبی برای انجام آن نباشند. این مقاله به بررسی چگونگی انجام ایمپلنت دندان و پاسخ به این سؤال که «چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟» اختصاص یافت. از اینکه تا پایان مقاله همراه ما بودید از شما صمیمانه سپاسگزاریم. در انتها مقالات سایت دندانپزشکا، نظرات و پیشنهادات تان را به ثبت برسانید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1402/06/26
14:16:25
5.0 / 5
386
تگهای خبر: برند , بهداشت , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
شاپ SHAAP