همه چیز در رابطه با دنیای تاریک و پشت پرده اینترنت

همه چیز در رابطه با دنیای تاریک و پشت پرده اینترنت

به گزارش شاپ، در دنیای عمیق اینترنت، جهانی رازآلود و مخفی به نام دارک وب وجود دارد که فضای ممنوعه ای است و از راه مرورگرهای معمولی به آسانی قابل دسترسی نیست و فعالیتهای غیرقانونی و معاملات مخفیانه ای در این محیط صورت می گیرد.



به گزارش شاپ به نقل از ایسنا، وب تاریک به شبکه ای گفته می شود که عموم مردم نمی توانند به آن دسترسی داشته باشند چونکه بیشتر برای هدف های غیرقانونی مورد استفاده قرار می گیرد ازاین رو شناسایی افرادی که در آن فعالیت می نمایند دشوار و ردیابی آنها تا حدی ناممکن است.

دسترسی به این شبکه ها اصلا راحت نیست اما نکته جالب اینست که همه چیز در آن از ارز تقلبی تا مواد مخدر پیدا می شود. ازاین رو باید این گونه اظهار داشت که هر چیزی که در دنیای عادی نمی توان یافت به سادگی میتوان در این فضا تهیه کرد. به صورت مثال جاعلان به دنبال فروش محصولات حاصل دست خود هستند. نسخه جعلی تمامی مدارک مهم همچون پاسپورت، گواهینامه رانندگی، مدارک شهروندی، کارت شناسایی، مدارک دانشگاهی، مدارک مهاجرتی و حتی کارت شناسایی دیپلماتیک از راه دارک نت تهیه می شود.

از دیگر مواردی که در این فضا به فروش می رسد همانگونه که گفته شد مواد مخدر است. با وجود این که فروش مواد مخدر حدودا در تمام دنیا مگر در مواردی خاص در بعضی کشورها ممنوع بوده اما دسترسی به آن در دارک وب امکان پذیر است. زمانی مافیاهای تجارت مواد مخدر آنقدر قدرتمند بودند که هر چیز که سر راهشان می شد را به سادگی کنار می زدند. حالا خیلی از تاجران مواد مخدر و حتی فروشندگان عادی در این شبکه دیجیتالی به تبادل انواع مختلف مواد مخدر می پردازند.

همچنین افرادی مانند هکرها دوست دارند تا فایل های مخربشان در مقابل سیستم های امنیتی بلاک نشوند. هکرها معمولاً از سیستم های ابری به این منظور استفاده می کنند؛ ازاین رو سیستم های ابری نقش اساسی را در حملات سایبری دارد.

نگاهی به برخی اقدامات انجام شده در دارک وب

ابتدای سالجاری اطلاعات ۷۳ میلیون مشترک تلفن همراه آمریکایی از دارک وب سر درآورد. ماجرا از این مقرر است که شرکت مخابراتی AT&T آمریکا اعلام نمود اطلاعات شخصی حدود ۷.۶ میلیون مشترک فعلی و ۶۵.۴ میلیون مشترک سابق این شرکت، در دارک وب انتشار یافته است.

این شرکت در اطلاعیه ای اعلام نمود این اطلاعات که حدود دو هفته قبل، افشا شده است، شامل اطلاعات شخصی مانند شماره بیمه است و به نظر می آید در ارتباط با سال ۲۰۱۹ و پیش از آن باشد. منبع این داده ها همچنان در دست بررسی و تحقیق است و مشخص نیست از داخل شرکت یا فروشنده دیگری بوده است.

علاوه بر این اواخر سال قبل یک رسانه عبری اطلاع داد هکرها با نفوذ به نرم افزارهای فن آوری اطلاعات دانشگاهی اطلاعات هزاران دانشجوی کالج های سرزمین های اشغالی را شامل کارت شناسایی، کارت های اعتباری و دیگر اسناد آنها را به سرقت برده اند.

این رسانه ادعا نمود که «یک گروه از هکرهای وابسته به ایران» داده های شخصی هزاران «دانشجوی اسرائیلی» شامل کارت های شناسایی، اطلاعات حساب های بانکی، شماره تلفن ها، اسناد خدمت سربازی، آدرس ایمیل و نتایج امتحانات را به سرقت برده و در فضای دارک وب بارگذاری کرده اند.

«لیور بن دیوید» یک کارشناس امنیت سایبری این حادثه را بعنوان «یکی از جدی ترین مواری که تابحال به آن برخورده» توصیف و ادعا کرد: «داده های حساسی به سرقت رفته اند که از آنها میتوان برای دزدی هویت یا در کنترل گرفتن حساب های دانشجویان در شبکه های اجتماعی استفاده نمود.

مجرمان چگونه وارد فضای دارک می شوند؟

باوجود این که روش های گوناگونی برای ورود به این فضا وجود دارد اما شاید بعضی از وی پی ان ها بتوانند وارد این شبکه شوند. بنابراین سفارش می شود سیستم ها و وی پی ان های خویش را کنترل کنید تا راهی برای ورود به این شبکه در سیستم شما وجود نداشته باشد.

همینطور وبسایت هایی وجود دارند که حاوی رمزهای عبور فاش شده هستند در نتیجه هکرها هم می توانند به سراغ این سایت ها رفته و تمام نامهای کاربری و پسوردهای فاش شده را دانلود کنند و از آنها در جهت هک کردن حساب های کاربری افراد بهره بگیرند. برای حفاظت از حساب های کاربری مختلف در مقابل لو رفتن پسورد، کافی است مطمئن شوید که برای هر حساب کاربری در هر وبسایت از پسورد های مختلفی استفاده کنید که هر کدام به اندازه کافی طولانی و امن هستند.




1403/03/10
11:24:17
5.0 / 5
286
تگهای خبر: ارز , اینترنت , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
شاپ SHAAP