معاون وزیر جهاد كشاورزی:
شناسایی جایگزین های گوشت قرمز ضروریست
به گزارش شاپ، رئیس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: با عنایت به متوسط بارندگی ۲۰۰ میلیمتر در کشور ضروری است جایگزین های گوشت قرمز را شناسایی و برای تولید آنها اقدامات اساسی انجام دهیم.
به گزارش شاپ به نقل از مهر، سید حسین حسینی، رئیس سازمان شیلات ایران در آئین افتتاح یک شبکه ملی فناوری و نوآوری جلبک کشور در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: برای رسیدن به امنیت غذایی ضروری است به زیست فناوری پرورش تولید و بازار دست پیدا کنیم تا بتوانیم به خوداتکایی و امنیت غذایی برسیم.
وی افزود: با عنایت به متوسط بارندگی ۲۰۰ میلیمتر در کشور ضروری است جایگزین های گوشت قرمز را شناسایی و برای تولید آنها اقدامات اساسی انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: باید به سمت تولید جلبک حرکت نماییم تا بتوانیم ضریب تبدیل غذا را افزایش دهیم و در این خصوص استفاده از ظرفیت تولید جلبک ها، می تواند در آینده بعنوان غذای جامعه، کارساز باشد.
رئیس سازمان شیلات ایران ضمن اشاره به توسعه دریامحور و مأموریتی که مقام معظم رهبری بر عهده حوزه شیلات و آبزی پروری گذاشته است، اظهار داشت: توسعه دریامحور مسلح شدن به دانش با استفاده از ظرفیت و پایه زیستی دریایی است.
وی اظهار نمود: لازم است که در حوزه جلبک با استفاده از دانش و ظرفیتهای موجود در جهان، اقدامات اساسی صورت گیرد.
حسینی ضمن اشاره به برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: بخشی از تولید ۱.۸ میلیون تنی آبزیان در برنامه هفتم توسعه، در حوزه بهره وری باید در قسمت جلبک برنامه ریزی شود.
وی افزود: تولید اسپور، ماکرو و میکرو جلبک ها و روش های تبدیل فرآوری و تجاری سازی باید با تلفیقی از صنعت و دانش دانشمندان ایرانی و سرمایه سرمایه گذاران کشورمان، محقق شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی از محققان و دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی برای شناسه دار کردن محصولات شیلاتی، شناسنامه دار کردن مزارع و سایر موارد درخواست کمک کرد و ابراز امیدواری کرد؛ با برنامه های شیلات و علم دانشمندان ایرانی بتوانیم برای تحقق منویات مقام معظم رهبری با قدرت پیش رفته و با حفظ محیط زیست و صیانت از قدرت های خدادادی به خوداتکایی و حکمرانی غذا برسیم.
منبع: shaap.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب