با حضور وزیر نیرو؛
تونل انتقال انرژی برق و خطوط کابلی در شیراز
به گزارش شاپ، فارس تونل انتقال انرژی و خطوط کابلی خروجی ایستگاه 230 کیلوولت GIS دانشگاه شیراز به ایستگاه فلسطین با حضور عباس علی آبادی، وزیر نیرو امروز، 4 اسفندماه در شیراز به بهره برداری رسید.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای فارس در حاشیه این مراسم اظهار داشت: این طرح به طول ۳ کیلومتر و با ظرفیت ساخت ۸ مدار کابلی، طراحی و اجرا شده و نقش برجسته ی در تامین برق پایدار مراکز حیاتی شهر ایفا می کند.
یدالله حقیقی اضافه کرد: طرح ساخت کابل ۶۶ کیلوولت از ایستگاه دانشگاه شیراز تا ایستگاه فلسطین با اعتبار بالاتر از ۱۱ هزار میلیاردریال از آذر ۱۳۹۵ تا بهمن ۱۴۰۳ اجرا شده است.
وی اضافه کرد: با بهره برداری از این طرح برق مورد نیاز استانداری فارس، نهادهای دولتی، بیمارستان های نمازی، خلیلی، حافظ و درمانگاه های مطهری، امام رضا (ع) و مراکز علمی، پژوهشی و سایر مراکز مهم و حیاتی در شیراز با ضریب اطمینان بالا تامین می شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای فارس اشاره کرد: این طرح به همت متخصصان داخلی و استفاده از دانش فنی و بومی، طراحی و اجرا شده است.
حقیقی با اشاره به اهمیت حفظ منظر و مبلمان شهری این طرح که با بهره گیری از ترکیب روش های حفاری افقی جهت دار، تونلی و دفنی اجرا شده است، افزود: این تصمیم با هدف ممانعت از تخریب بافت سنتی شیراز، حفظ فضای عمومی و تسهیل عبور شهروندان خصوصاً در محدوده ی باغ ارم و میدان نمازی گرفته شده است.
به گزارش شاپ به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه ای فارس، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای فارس اظهار داشت: در مسافرت وزیر نیرو به استان فارس ۹ هزار و ۳۸۹ میلیارد تومان طرح افتتاح و عملیات اجرائی طرح هایی به ارزش ۸ هزار و ۸۳۰ میلیارد تومان نیز شروع می شود.
منبع: شاپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب