در گفت وگو با شاپ تاكید شد

توجه به جایگاه آموزشهای مهارتی در بودجه ۱۴۰۱

توجه به جایگاه آموزشهای مهارتی در بودجه ۱۴۰۱

به گزارش شاپ معاون وزیر کار بر ضرورت تبیین جایگاه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفه ای در بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه تصریح کرد و از افزایش تعداد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تا آخر سال اطلاع داد.



غلامحسین حسینی نیا با تکیه بر اولویت بخشی به مبحث فنی و حرفه ای به ایسنا، اظهار داشت: باآنکه همه محدودیتهایی که دولت در این برهه زمانی خاص دارد را درک می نماییم ولی انتظار داریم که مبحث فنی و حرفه ای و مهارت آموزی برای همه دست اندرکاران در سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مجلس شورای اسلامی در اولویت بالاتری قرار بگیرد بنابراین در آستانه تدوین بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه می طلبد که مبحث آموزشهای فنی وحرفه ای در جایگاه بهتری قرار بگیرد.

وی در ادامه از افزایش تعداد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی تا آخر سال خبرداد و اظهار داشت: یکی از روشهای توسعه آموزشها و افزایش چتر مهارتی در کشور، بحث ایجاد مراکز آموزش جوار و بین کارگاهی در کارخانه ها و کارگاههای بزرگ تولیدی است. تابحال ۶۰۰ مرکز از این مراکز را طی این سالها راه اندازی کرده ایم و برنامه داریم که سال جاری به لحاظ اهمیتی که این مراکز دارند و امتحان خوبی که برای افزایش مهارت پس دادند ۸۰۰ مرکز دیگر را راه اندازی نماییم و تعداد آنها را در استانها به ۱۴۰۰ مرکز برسانیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به اهمیت گواهینامه های مهارتی تصریح کرد: از نظر سازمان جهانی کار، گواهینامه های مهارتی جنبه بین المللی دارند و در کشورهای دیگر هم این استانداردها در حال انجام می باشد و مورد استفاده قرار می گیرد بنابراین لازم است استانداردهای مهارتی را مشخص نماییم و افراد گواهینامه فنی و حرفه ای و صلاحیت حرفه ای داشته باشند.

به گفته رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، کشورهایی همچون آلمان، چین و ژاپن که به مرحله توسعه رسیده اند از راه تکنسین های خود و تربیت نیروهای ماهر بوده است.




1400/08/05
19:56:15
5.0 / 5
1444
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , تولید , مهارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
شاپ SHAAP