اصول طراحی منو رستوران و فست فود برای افزایش فروش

اصول طراحی منو رستوران و فست فود برای افزایش فروش

شاپ: شاید برایتان سوال باشد که در زمان طراحی منو چه اصولی را باید رعایت نماییم تا منویی کامل و خوشمزه به مشتری ارائه دهیم؟ مهارتها و نکات مختلفی وجود دارد که در ادامه این مطلب به آنها می پردازیم.



به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، آنچه که موجب می شود یک رستوران از سایر رقبای خود متمایز شود، منوی غذایی آنست. منوی رستوران نشان دهنده هویت، توانایی و مهارت آشپز بوده و با داشتن آیتم های منحصربه فرد و خوشمزه، مشتریان بیشتری جذب خواهدنمود. پس اگر یک رستوران می خواهد موفق باشد، صاحبان و سرمایه گذاران باید در زمان طراحی منو رستوران دقت ویژه ای به خرج دهند.
شاید برایتان سوال باشد که در زمان طراحی منو چه اصولی را باید رعایت نماییم تا منویی کامل و خوشمزه به مشتری ارائه دهیم؟ مهارتها و نکات مختلفی وجود دارد که در ادامه این مطلب به آنها می پردازیم. با ما همراه باشید. هر آنچه که باید درباره ی طراحی منو رستوران بدانید!
با شناخت اصول طراحی منو رستوران می توان منویی جذاب نوشت و نظر مشتری را جلب کرد. خیلی از رستوران ها و کافی شاپ ها به سبب نداشتن یک منوی خوب و استاندارد، مشتریان خودرا به مرور زمان از دست می دهند. برای جلوگیری از چنین اتفاقی، پیشنهاد می شود نکات زیر را در نظر داشته باشید. همین طور اگر در مراحل اولیه ایجاد کسب وکار در حوزه فست فود یا رستوران هستید، می توانید از مشاوره مجموعه های باتجربه برای طراحی منو غذایی، خرید تجهیزات، طراحی دکور و بصورت کلی هزینه راه اندازی رستوران بهره مند شوید. ۱. لیست بندی منوی رستوران
می توان گفت لیست نخستین و مهم ترین بخش در منوی رستوران بوده که باید در زمان نوشتن آن، ظرافت زیادی به خرج دهید. تصور کنید برای میل کردن غذا به رستوران رفته اید و گارسون یک لیست فوق العاده طولانی از انواع غذاها را در مقابلتان قرار می دهد. طبیعتاً افرادی که به رستوران می روند تمایل دارند هر چه سریع تر غذای مورد علاقه خودرا از منو پیدا کرده و آنرا سفارش دهند! پس، طولانی بودن منو، شلوغ بودن، عدم وجود یک دسته بندی مناسب و استفاده از فونت و رنگی که جذاب نباشد، تأثیر منفی روی لیست آیتم ها در منو خواهد داشت. ۲. چینش درست آیتم ها
نکته بعدی در طراحی منو فست فود و رستوران این است که انواع آیتم های غذایی را به درستی در لیست بچینید. همانطور که گفتیم، دسته بندی آیتم ها اهمیت دارد. آیتم های غذایی را متناسب اگرچه پیش غذا، غذای اصلی، دسر، نوشیدنی و مخلفات هستند، در جایگاه مناسب خود قرار دهید. علاوه بر این، اگر در رستوران خود غذاهای بین المللی نیز سرو می کنید، می توانید دسته بندی غذا را برمبنای ملیت آنها نیز انجام دهید. همچنین، باید به تعداد صفحات منو نیز توجه داشته و مطمئن شوید که یک فهرست طولانی که خارج از حوصله مشتری است، سرِ میز او نبرید! ۳. استفاده از منو دیجیتال رستوران
ظاهر منوی رستوران باید متناسب با دکوراسیون رستوران باشد. بطورمثال برخی از رستوران ها سبک سنتی داشته و غذاهای سنتی نیز سرو می کنند. به چنین رستوران هایی طراحی منوی کلاسیک پیشنهاد می شود. در مقابل، برخی دیگر سبک مدرن دارند و از طراحی های مینیمال و مدرن بهره می برند. امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی، امکان دیجیتالی کردن منو وجود دارد. منوهای دیجیتالی روشی جدید برای ارائه آیتم های غذایی و نوشیدنی ها به مشتریان در ایران و سرتاسر جهان محسوب شده که بازدهی بسیار بالایی برای رستوران ها خواهند داشت؛ اما چرا؟

منو دیجیتال رستورانی تأثیر مطلوبی روی جلوه رستوران شما دارد و موجب می شود مجموعه شما از دید مخاطب مدرن تر دیده شود. علاوه بر این، امکان اعمال تغییرات در منوهای دیجیتال با صرف هزینه کمتر نیز فراهم است؛ بطورمثال اگر بخواهید قیمت یک آیتم را تغییر دهید، می توانید این کار را در نسخه دیجیتالی منوی رستوران خود به راحت ترین شکل ممکن، بدون پرداخت هزینه اضافی یا تغییر ظاهر منو انجام دهید. پس اگر می خواهید هزینه چاپ و تبلیغات کاهش پیدا کند، به سراغ منوی دیجیتالی بروید. ۴. اضافه کردن تصاویر به منوی رستوران
از دیگر اصول طراحی منو رستوران این است که به آیتم های منو، تصویر نیز اضافه کنید. اضافه کردن تصاویر جذاب و خلاقانه به منوی رستوران، مشتریان را تشویق به سفارش دادن و تست کردن آیتم های جدید نیز خواهدنمود. در نظر داشته باشید که تصاویر غذاها و نوشیدنی ها در عین حال که باید جذابیت داشته باشند، مهمست که دقیقاً آنچه که انتظار می رود روی میز سرو شود را نمایش دهند! امکان افزودن تصاویر به منوهای دیجیتالی نیز وجود دارد. ۵. درج قیمت در منوی رستوران
متاسفانه خیلی از رستوران ها در هنگام طراحی منو رستوران به قیمت آیتم ها توجه نکرده و آنرا درج نخواهند کرد. فراموش نکنید که بیشتر افراد در زمان خرید هر محصولی شامل غذا، پوشاک یا هر چیز دیگری، در کنار کیفیت به قیمت نیز توجه دارند. حتی ممکنست در صورت عدم وجود قیمت از خرید آن محصول پشیمان شوند! بنابراین، سفارش می شود در زمان طراحی منو قیمت را نیز در کنار هر آیتم غذایی درج نمایید. اگر منوی شما دیجیتالی است، می توانید در بازه های زمانی مختلف متناسب با نیاز خود قیمت را بروزرسانی کنید. ۶. بهبود خوانایی آیتم های منو
برای بهبود خوانایی آیتم های منو، باز هم به طراحی منو رستوران دیجیتالی بر می گردیم! منوهای دیجیتال یک راه حل عالی و ساده برای دسترسی به آیتم های غذایی بدون نیاز به مدیریت منوهای فیزیکی که توسط مشتریان دیگر بارها لمس شده، محسوب می شوند. هر مشتری می تواند در گوشی خود منوی رستوران را با خوانایی بالا مشاهده نموده و متناسب با سلیقه خود غذای مورد علاقه اش را انتخاب نماید.
نکاتی برای بهبود عملکرد رستوران و افزایش اعتبار آن
در کنار توجه به اصول طراحی منو رستوران، اگر بتازگی رستوران خودرا راه اندازی کرده اید و می خواهید از سایر رقبا پیشی بگیرید، باید به یک سری نکات توجه کنید. آشپزخانه قلب هر خانه و هر رستوران است و در این مساله شکی نیست! بنابراین، باید از تجهیزاتی در آن استفاده گردد که آشپز بتواند تمامی آیتم هایی که در منو آورده اید را با درجه کیفی عالی سرو کند. یکی از این تجهیزات مهم هود صنعتی است که در تهویه هوای آشپزخانه تأثیر زیادی دارد. طبیعتاً هیچ کدام از مشتریان تمایل ندارند در هنگام میل کردن غذا با بوی پخت وپز آشپزخانه که به سبب عدم وجود هود در سالن غذاخوری پیچیده احاطه شوند. برای جلوگیری از چنین مشکلی و جلب رضایت مشتریان، پیشنهاد می شود از یک هود مناسب و باکیفیت بالا برای آشپزخانه صنعتی استفاده نمایید.
علاوه بر هود، سینک ظرفشویی نیز اهمیت زیادی دارد. آشپزخانه رستوران مدام درحال فعالیت بوده و تعداد ظرف هایی که برای شست وشو جمع می شود، بالاست. بمنظور رعایت نکات بهداشتی، پیشنهاد می شود از سینک ظرفشویی صنعتی استفاده کنید؛ چونکه این دسته از سینک ها به طور معمول از جنس استیل تولید می شوند و به همین علت دوام و ماندگاری بالایی دارند. علاوه بر این، کارکنان آشپزخانه نیز می توانند بسیار آسان تر با این سینک کار کنند. نصب سینک صنعتی در رستوران نه فقط روی بهبود بهداشت موثر است، بلکه می تواند روی مجموع هزینه های آشپزخانه نیز تأثیر بگذارد و سبب صرفه جویی شود. نتیجه گیری
طراحی منو رستوران مطابق اصولی که گفته شد، سبب افزایش فروش شما می شود. منو نشان دهنده هویت رستوران و توانایی مجموعه شما در پخت و سرو انواع غذاها و تهیه انواع نوشیدنی هاست؛ پس باید در طراحی و لیست بندی آن دقت داشته باشید. سفارش می شود طراحی منوی رستوران خودرا به دست یک تیم مجرب بسپارید که دراین زمینه بصورت تخصصی فعالیت می کند. مجموعه های مختلفی در حوزه راه اندازی صفر تا صد رستوران درحال فعالیت هستند. پیشنهاد می شود به سراغ مجموعه ای بروید که موفق شده در کارنامه فعالیت خود رضایت مشتریان را جلب نماید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1403/03/22
15:39:50
5.0 / 5
222
تگهای خبر: استاندارد , برند , بهداشت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
شاپ SHAAP