شیطنت در عرضه روغن خوراکی به بازار

شیطنت در عرضه روغن خوراکی به بازار

به گزارش شاپ، معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی بر عرضه روغن های خوراکی موجود در انبارها به بازار توسط بخش خصوصی برای رفع نیاز مصرف کنندگان اصرار کرد و اظهار داشت: در شبکه توزیع شیطنت هایی وجود دارد.



به گزارش شاپ به نقل از مهر، اکبر فتحی، معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در ششمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای کشاورزی از بخش خصوصی و واردکنندگان خواست به تعهدات شان عمل کرده و روغن های خوراکی وارداتی موجود در انبارهای خودرا به بازار عرضه کنند.
وی اضافه کرد: اطلاعات سامانه ها نشان میدهد که روغن خوراکی در انبارها وجود دارد، اما واردکنندگان بنا به دلایلی همچون تعیین قیمت ها، افزایش حقوق گمرکی و افزایش مالیات بر ارزش افزوده، این کالا را به بازار عرضه نمی کنند.
فتحی اظهار داشت: برای حل این مسایل در کوتاه مدت، دولت همراهی کرده و لایحه دو فوریتی برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده از ۱۰ درصد به یک درصد به مجلس ارایه داده و به گمرک بطور علی الحساب فرمان داده که تسهیلگری کنند.
وی اشاره کرد: ما تا ۴۰ روز آینده مشکلی از نظر تامین روغن خوراکی مورد نیاز مصرف کنندگان باتوجه به موجودی این محصول در انبارهای بخش خصوصی نداریم و برای باقی نیاز در ماه های آینده، ثبت سفارش روغن و دانه های روغنی انجام شده و تا ۲۰ روز آینده این ثبت سفارش ها تبدیل به کالا می شوند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: خرید دانه های روغنی تولید داخل نیز شروع شده است و با مجموعه این اقدامات و با همکاری بخش خصوصی و اتاق اصناف مشکلی در تامین روغن خوراکی نخواهیم داشت.
وی افزایش تقاضا را یکی دیگر از دلیلهای کمبود روغن در بازار دانست و اظهار داشت: با ارائه کوپن ها، مردم بیشتر بدنبال خرید کالاهای اساسی ماندگار بودند و بیشترین خرید با کوپن ها در مورد روغن خوراکی انجام شده است.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اعلان اینکه در شبکه توزیع شیطنت هایی صورت گرفته، از اتاق اصناف خواست این مساله را کنترل کند.
بنابراین گزارش، مطالبی همچون بررسی قیمت محصولات کشاورزی، بررسی روند تامین و توزیع روغن و تعیین قیمت کنجاله در دستور کار ششمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای کشاورزی قرار گرفت.
به گزارش شاپ به نقل از مهر، برمبنای رصدهای هفتگی خبرنگار حوزه کشاورزی عرضه روغن خوراکی از دی ماه سال قبل نابه سامان بوده و قطره چکانی به انجام می رسد. بطوریکه حتی دارندگان کوپن الکترونیک هم در خیلی از مواقع ناگزیر به جایگزین کردن کالایی دیگر بجای روغن می شوند.


منبع:

1404/02/04
12:03:15
5.0 / 5
18
تگهای خبر: ارز , بازار , برنامه , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
لینک دوستان شاپ
شاپ SHAAP