اسقاط ۱۷ هزار خودروی فرسوده در فروردین
به گزارش شاپ، رئیس هیأت عامل ایدرو اظهار داشت: در فروردین ماه سالجاری حدود ۱۷ هزار خودرو فرسوده از رده خارج شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ درصد رشد داشته است.
به گزارش شاپ به نقل از مهر، فرشاد مقیمی ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه اسقاط و نوسازی خودرو های فرسوده اظهار نمود: در فروردین ماه سال جاری حدود ۱۷ هزار خودرو فرسوده از رده خارج شده که این میزان در مدت مشابه سال قبل حدود ۱۴ هزار دستگاه بوده؛ ازاین رو اسقاط خودرو در این ماه ۲۲ درصد رشد کرده است.
بر اساس اعلام ایدرو، وی ادامه داد: همینطور در فروردین ماه سالجاری مشارکت در طرح های جایگزینی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰۰ برابر شده است که یکی از عوامل اصلی این افزایش ابلاغ آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو و مشارکت خودروسازان برای اجرا و تحقق قانون ساماندهی صنعت خودرو بوده است.
به گفته وی، در حوزه نوسازی تاکسی های فرسوده هم در این زمان شاهد رشد ۵۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بودیم.
رئیس هیأت عامل ایدرو اظهار امیدواری کرد که با مشارکت همه ذینفعان روند رو به رشد خودرو های فرسوده امسال تداوم یابد.
منبع: shaap.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب